Logo Loading
Vilka är vi?

Health4Good

Vi, dvs MdeP Health & Life Science AB nu  lanserar vi vår nya domän Health4good.se.
Vi som ligger bakom företaget idag heter Elisabeth och Pietro ”Peppe” Fallai.
Elisabeths bakgrund är Immunolog/mikrobiolog, och har arbetat inom blodverksamheten i Stockholm och sedan mitten av 80 talet på den kommersiella sidan med marknadsföring, försäljning, installation och utbildning av medicinteknisk utrustning, diagnostika och sterila engångsprodukter (blodpåsar för blodtappning) för blodcentraler i Sverige och övriga Norden samt Baltikum. Har då arbetat med företag såsom Fresenius, Terumo, MacoPharma, Greiner, ThermoGenesisi  m.fl i Sverige, Norden och Europa.
Elisabeth är även instruktör i Hjärt-Lungräddning och Första hjälpen för vuxna och barn med hjärtstartare.
Pietro eller Peppe som han kallas har ett förflutet inom modebranschen men har de senaste 30 åren arbetat som fastighetsmäklare med primärt försäljning av rörelser både i Sverige men även under en 15 års period i USA.
Vi hoppas kunna främja att fler lämnar blod i Sverige, men också öka kunskapen bland blodgivare vi brinner också för att att fler utbildar sig i hjärt-lungräddning samt första hjälpen och införskaffar hjärtstartare, titta in under fliken Hjärt Lungräddning. Ju fler som kan HLR ju större möjlighet har de drabbade att överleva.
Vi arbetar med vår säljare Lennart Dahlgren i Lycksele som vi med glädje tagit över från tidigare bolag.
Ha en fantastisk vår!   Ring oss gärna om ni har frågor eller undringar.
Elisabeth, Peppe och Lennart.
Gilla oss på Facebook, Twitter, Instagram nedan.
I vår webshop erbjuder vi produkter för hälsa, fitness och hudvård. Klicka gärna in på den.

Vårt mål

Vårt mål är att hjälpa till att öka antalet blodgivare och att så många som möjligt kan Hjärt-Lungräddning, vet hur en Hjärtstartare fungerar och att Hjärtstartare är något som är tillgängligt för ALLA.

Vi på MdeP Health & Life Science AB / Health4Good.se  värnar om Din hälsa genom det produktsortiment vi saluför i vår webbutik. Vi arbetar också aktivt för att befrämja blodgivning i Sverige .

Vi har många års erfarenhet inom sjukvård, blodverksamhet, hälsa, hudvård, allergier och överkänslighet, vi brinner för att främja rehab, hälsa och välmående.

Elisabeth Fallai är utbildad mikrobiolog, immunologi och instruktör i hjärt-lungräddning med hjärtstartare och första hjälpen för vuxna och barn. Vi säljer den senaste innovationen av hjärtstartare Lifepak CR2 och Lifepak CR Plus samt utbildar företag, kommuner, samfällighetsföreningar, bostadsrättsföreningar, ideella föreningar och privatpersoner i HLR med AED och första hjälpen för barn och vuxna.
Vi behöver fler hjärtstartare i samhället och vi behöver fler som kan Hjärt – Lungräddning!

All Category