Om oss

Vilka är vi?

Health4Good

Vi, dvs MdeP Health & Life Science AB med vår domän och webbutik  Health4good.se.
Vi som ligger bakom företaget idag heter Elisabeth och Pietro ”Peppe” Fallai.
Elisabeths bakgrund är inom Immunologi/mikrobiologi, transfusionsmedicin och transplantation, har arbetat på KI, KS och sedan mitten av 80 talet på den kommersiella sidan med medicinteknisk utrustning, diagnostika, sterila engångsprodukter samt läkemedel.
Vidare är Elisabeth även instruktör i Hjärt-Lungräddning och Första hjälpen för vuxna och barn med hjärtstartare. Har även utbildat blivande och erfarna hudterapeuter och medicinska fotvådare inom kosmetisk kemi, farmakologi, mikrobiologi, hygien och apparat lära.

Pietro eller Peppe som han kallas har ett förflutet inom modebranschen men har de senaste 30 åren arbetat som fastighetsmäklare med  försäljning av rörelser, villor och bostäder både i Sverige men även under en 15 års period i USA.
Vi hoppas kunna öka förståelsen av att lämna blod i Sverige och att fler vill bli blodgivare framför allt yngre personer idag är blodgivare populationen övervägande medelålder.

Vi brinner också för att att fler utbildar sig i Hjärt-Lungräddning samt Förstahjälpen och införskaffar hjärtstartare, titta in under fliken Hjärt Lungräddning. Ju fler som kan HLR ju större möjlighet har de drabbade att överleva.
Ha en fantastisk vår!   Ring oss gärna om ni har frågor eller undringar.
Elisabeth, Peppe och Lennart.
Gilla oss på Facebook, Twitter, Instagram nedan.
I vår webbutik erbjuder vi produkter för hälsa, fitness, skönhet och hudvård. Klicka gärna in på den. Webbutik ⋆ Health4Good

Vårt mål

Vårt mål är att hjälpa till att öka antalet blodgivare och att så många som möjligt kan Hjärt-Lungräddning, vet hur en Hjärtstartare fungerar och att Hjärtstartare är något som är tillgängligt för ALLA.

Vi på MdeP Health & Life Science AB / Health4Good.se  värnar om Din hälsa genom det produktsortiment vi saluför i vår webbutik. Vi arbetar också aktivt för att befrämja blodgivning i Sverige .

Vi har många års erfarenhet inom sjukvård, blodverksamhet, hälsa, hudvård, allergier och överkänslighet, vi brinner för att främja rehab, hälsa och välmående.

Elisabeth Fallai är utbildad mikrobiolog, immunologi och instruktör i hjärt-lungräddning med hjärtstartare och första hjälpen för vuxna och barn. Vi säljer den senaste innovationen av hjärtstartare Lifepak CR2 och Lifepak CR Plus samt utbildar företag, kommuner, samfällighetsföreningar, bostadsrättsföreningar, ideella föreningar och privatpersoner i HLR med AED och första hjälpen för barn och vuxna.
Vi behöver fler hjärtstartare i samhället och vi behöver fler som kan Hjärt – Lungräddning!