Logo Loading

Våra keramikhjärtan hjälper Hjärt-Lungfondens forskning

I år har vi har Rolf Berg Keramiks designade keramikhjärtan i årets julkampanj där delar av våra intäkter går till Hjärt-Lungfonden.

Vi på MdeP Healt & Life Science AB arbetar ju som ni säkert redan vet med att utbilda medarbetare i företag i Hjärt-Lungräddning och Förstahjälpen för vuxna och barn med hjärtstartare, samt kampanjar för att upplysa om vikten att ge blod och hur det går till.

Vi arbetar med att hålla vår webbutik levande med produkter som befrämjar hälsa och välmående för alla, ung som gammal.

Nu i Corona tider är det ju extra viktigt att hålla sig frisk, hålla avstånd, tvätta händer och värna om våra nära och kära, vad är väl inte bättre då att kunna gå in i vår webbutik och handla på nätet.

Gå in på https://health4good.se/butik/

 

Immunolo/Mikrobiolog, har arbetat i och med blodverksamheten i Sverige, Norden och Europa, arbetat och arbetar med affärsutveckling, marknadsföring och försäljning inom medicinsk teknik, läkemedel, hälso och hudvårdsprodukter, instruktör i hjärt-lungräddning med hjärtstartare och första hjälpen för vuxna och barn, utbildat i kosmetisk kemi, fysik, apparatlära, dermatologi, farmakologi, mikrobiologi och hygien.
All Category