Logo Loading

MdeP Health & Life Science AB/ Health4good.se arbetar på många plan för att öka kunskap, utbilda och samarbeta med olika verksamheter inom hälsa- och sjukvård.

Vår ambition är att en del av vårt överskott kommer gå till forskning, det mest naturliga för oss är Hjärt-Lungfonden med tanke på företagets inriktning men även andra organisationer såsom cancerfonden, barncancerfonden, diabetesförbundet mfl. Titta gärna in på deras hemsida, just nu hjälper vi Hjärt-Lungfonden inom forskning gällande Covid 19 https://www.hjart-lungfonden.se/

Även vi som ägare av MdeP Health & Life Science AB / Health4good.se skänker pengar privat i olika organisationer bla till Hjärt-Lungfonden och nu senast till Cancerfonden. Forskningen inom hjärt-kärl sjukdomar, cancer (som är ett stort område) har gått framåt framför allt de senaste åren, när jag Elisabeth Fallai studerade immunologi och cellbiologi under början av 80 talet sade man att  “vi tror att…. !”   under början av 90 talet redan sades ” Vi vet att…..!” . Idag klarar vi fler och fler patienter inom cancervården vilket är fantastiskt , men det behövs mer forskning. Vi uppmanar såklart alla att vara med och bidra gå in på cancerfonden.se

Varje år får ca 10 000 personer i Sverige ett plötsligt hjärtstopp utanför sjukhuset Ungefär hälften av fallen inleds hjärt-lungräddning av ambulanspersonal. Knappt 600 personer om året överlever. Detta är en kraftig ökning sedan millennieskiftet, men det kan bli mycket bättre. Ju fler i samhället som kan hjärt-lungräddning  ju fler kan vi ge en möjlighet att överleva ett hjärtstopp!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 524523d355.jpg

Vi utbildar företag, organisationer, föreningar i Hjärt-Lungräddning, Första Hjälpen för vuxna och barn med hjärtstartare. Vi saluför hjärtstartare och i vår webshop finner ni febertermometrar, blodtrycksmätare, aktivitetsarmband, analysvågar, gåstavar, ergonomi produkter ( ex. sadel-stolar, höj- och sänkbara bord)  mm allt för att förebygga och främja hälsa. Vi utvecklar hela tiden vår webshop och tar mer än gärna emot feedback om ni saknar något. 

Kontakta oss för att boka utbildning i HLR och Första Hjälpen. Ge en present till nära och kära, arbetskamrater, medarbetare, kollegor i form av en kurs i Hjärt-Lungräddning, ju fler som “gör något ” ju fler drabbade ger vi chansen att överleva!

Vi kommer självklart att fortsätta att donera en del av vårt överskott till Hjärt-Lungfonden!

 

All Category