Logo Loading

Julen närmar sig med stormsteg

Gröttomte

Ja, Julen närmar sig med stormsteg, detta året har varit och är verkligen annorlunda på alla sätt. V har inte kunnat träffas som tidigare, många mår dåligt på grund av den sociala distanseringen, äldre människor ensamma människor med flera.

Vi alla vill ändå att saker och ting skall vara så normala som det går även om social distansering är nödvändig.

Vi kan säkert inte fira julen tillsammans som vi gjort tidigare men vi kan glädja våra nära och kära via nätet. Vi på MdeP Health & Life Science AB kan erbjuda hälsobefrämjande produkter både förebyggande för rehab och egenvård vidare har vi en avdelning som heter Baby care för våra nytillkomna och små medborgare. Fram till den 13.12 kan ni handla i vår webbutik med rabattkoden Jul2020 .BungyPump stavar M4 Intelli ITNappflaskvärmare BY 52

Vi hoppas på en fridfull jul. Kontakta oss gärna på info@Health4Good.se

Immunolo/Mikrobiolog, har arbetat i och med blodverksamheten i Sverige, Norden och Europa, arbetat och arbetar med affärsutveckling, marknadsföring och försäljning inom medicinsk teknik, läkemedel, hälso och hudvårdsprodukter, instruktör i hjärt-lungräddning med hjärtstartare och första hjälpen för vuxna och barn, utbildat i kosmetisk kemi, fysik, apparatlära, dermatologi, farmakologi, mikrobiologi och hygien.
All Category